Gratis verzending vanaf €50,- *          Vandaag besteld = Binnen 48uur in huis           Achteraf betalen 

Onze Merken

Bag2Bag

Bag 2 Bag is een Nederlands merk van 2 gepassioneerde vrouwen (Heide en Daphne) uit Brabant. Met frisse en hippe ontwerpen brengen zij jaarlijks 2 collecties leren tassen uit. Het merk staat bekend om zijn praktische tassen en superzacht leer.

Valentino Bags

Bij de naam Valentino gaan je gedachten vanzelf naar Italië en de prachtige designs die ze daar maken. Het modeland van Europa! Mario Valentino begon in Napels in 1952 en het is nog steeds een succesvol merk. De tassen komen rechtstreeks uit Italië en zijn gemaakt van vegan leer.

MicMacBags

Micmacbags is ontstaan in 1949 en kenmerkt zich door hoge kwaliteit leer en artistieke tassen. Hierbij kun je denken aan de zeer succesvolle collectie van 2022, Masterpiece, geïnspireerd op kunstenaar Mignon. De collecties zijn bij ons te vinden in de shop.

Chabo Bags

In 2010 begon Vera met het waarmaken van haar droom, een eigen tassenlabel genaamd Chabo Bags. Jaarlijks ontwerpen en presenteren ze 2 collectie waarbij fashion & duurzaamheid samen komen. Een mooi merk dus!

MYoMY

Fairtrade, duurzaam en eigentijds design zijn de woorden die bij dit Amsterdamse merk horen. Elk ontwerp heeft zijn eigen verhaal en draagt bij aan een betere wereld door te investeren in onderwijs en rechten. Een merk met een boodschap.

SoDutch

Deze handgemaakte (ambachtelijke wijze) tassen worden ontworpen en gemaakt in Nederland en van Nederlands leer. Een echte Dutch Design waar je heel veel jaar plezier van gaat hebben.

Brasca Bags

Een nieuw merk gelanceerd door Chabo Bags. Tassen gemaakt van vegan leather, hip en trendy.

Charm London

Charm London is een modieus merk dat tassen maakt volgens de laatste trends. Ze halen hun inspiratie uit het dagelijkse modebeeld en van de catwalks in London en Milaan. De tassen zijn mooi afgewerkt, verkrijgbaar is verschillende kleuren en voor een betaalbare prijs. 

Nieuwe merken

We proberen onze collectie samen te stellen dat er voor iedereen een tas te vinden is. Of dit nu gaat om prijs, materiaal of duurzaamheid.