Chabo Bags tassen - Hipperz
  • Je tas op werkdagen voor 18:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd!
  • Gratis verzending & retour vanaf €50,- *
  • Achteraf betalen!

9.4

    Chabo Bags: stoere leren dames tassen en portemonnees met een fashion twist!

    Chabo bags is een leuk, hip eigentijds merk. Hipperz heeft prachtige Chabo handtassen van Chabo Bags maar ook Chabo clutches, Chabo schoudertassen, Chabo laptoptassen en Chabo portemonnees. Chabo Bags is opgericht in 2010. De tassen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd in India & Indonesië. Dutch design dus! Elke 6 maanden is er een nieuwe collectie en verrassen we onze Chabo fans met Chabo tassen en accessoires. Telkens weer mooie Chabo Bags met nieuwe ontwerpen, waar de Chabo liefhebbers van smullen! Chabo Bags produceert tassen in twee verschillende leercollecties, een serie Chabo tassen in rundleer en één in buffelleer.

    Verschillende leersoorten Chabo bags

    Een deel van de Chabo bags worden gemaakt van rundleer. Door de open leer structuur krijgt de tas een stoere en ruwe uitstraling. De tassen karakteriseren zich door het matte en meer doorleefde leer waarbij krasjes en oneffenheden zichtbaar blijven. Door de tas te gebruiken wordt hij alleen maar mooier. Lekker veel gebruiken dus!

    Het rundleer is plantaardig gelooid met het schors van de acacia boom, dus met natuurlijke materialen. Dit maakt het leer milieuvriendelijk. Na het looien van het leer wordt de tas met de hand ingewreven met olie. De olie wordt niet op elke plek gelijkmatig door het leer geabsorbeerd, hierdoor ontstaat een mooi gemêleerd effect. Door de olie voelt het leer heerlijk en soepel aan. Als ontwerper houden we de modellen basic en richten we de aandacht op het prachtige leer.

    Ben je op zoek naar een tas van heerlijk zacht leer, dan zijn de Buff bags wat voor jou. Deze handtassen, laptoptassen hebben een meer afgewerkte uitstraling, altijd verkrijgbaar in mooie basis kleuren. Maar ook in de mode tinten van het seizoen. Dit leer wordt behandeld met Europese olie en wax. Het Buff leer heeft geen extra toplaag. Hierdoor kan je de leerstructuur nog mooi zien en blijven kleine oneffenheden in het leer zichtbaar.

    Chabo Bags voor heren en dames

    Recentelijk heeft Chabo bags de collectie in de buff bags verbreed. Voor zowel dames als heren zijn er nu prachtige laptoptassen, praktische tassen met een mooie afwerking. Daarnaast lekker veel kleine tassen, clutches buideltassen, handtassen en shoppers met bijpassende portemonnees.

    Chabo betekent vriend, een tas die je persoonlijkheid onderstreept en die je overal met je mee wilt nemen.

    Hipperz 9,4 / 10 - Reviews @