Burkely - Hipperz - Een passie voor tassen
 • Je tas op werkdagen voor 18:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd!
 • Gratis verzending & retour vanaf €50,- *
 • Achteraf betalen!

9.4

  Burkely

  Burkely

  0 Producten


   Seen 0 of the 0 products

   Verschillende Burkely tassen

   Burkely is in 1988 opgericht door moederonderneming ‘Horsten Lederwaren’ dat al sinds 1944 creëert, ontwikkelt en groeit. Toen werd namelijk het bedrijf ‘Horsten Lederwaren’ opgericht door de heer A. Horsten te Waalwijk. Meneer Horsten zette een succesvol bedrijf op en daarmee werd de juiste basis gelegd voor later. Jaren later, toen zijn zoon Cees Horsten zestien jaar oud werd en besloot niet meer naar school te gaan, vertelde vader Horsten dat hij dan binnen het familiebedrijf moest intreden. Dat blijkt nog steeds een erg goede beslissing! Cees Horsten is namelijk tot op de dag van vandaag eigenaar van het bedrijf en deelt zijn 50 jaar aan expertise nog dagelijks met zijn werknemers. Niet alleen aan de werknemers wordt deze kennis doorgegeven, maar ook aan zijn zoon Preben Horsten. Hij bekleedt een management functie binnen Burkely en streeft samen met het team naar de groei van het merk Burkely.

   Burkely distribueert momenteel meer dan 500.000 artikelen per jaar naar verschillende landen. De ambitie van Burkely is hoog, zij streven naar meer verkooppunten in meer landen en willen de verkoop uitbreiden naar veel meer tassen per jaar.

   Tas Burkely voor iedereen

   De dynamische wereld waar we ons nu in bevinden vraagt om producten die het leven gemakkelijker maken. Met passie en nauwkeurigheid zet Burkely zijn deskundigheid in om praktische, kwalitatieve en stijlvolle designs aansluitend bij de modetrends van dat moment te creëren. Een tas van Burkely dient als verlengstuk voor iedere mannen- en vrouwen arm.

   Zoals herinneringen en ervaringen je maakten tot wie je vandaag de dag bent. geldt dit ook voor onze producten. Het leer wordt steeds mooier en persoonlijker tijdens het gebruik. In de loop der jaren krijgt jouw aankoop karakteristieke details en Burkely gelooft dat juist dat de charme is die een creatie van Burkely moet hebben.

   Burkely was een van de weinige leer merken waarvan de gehele productie in Nederland plaatsvond. Ondanks dat we daar erg trots op waren, werd er in juli 1993 toch besloten om de productie te verplaatsen naar het Verre Oosten, waar deze zich tot op de dag van vandaag nog steeds bevindt.

   Hoge kwaliteit Burkely tassen

   Burkely hecht veel waarde aan deze sterke relaties. Het begint allemaal in Goirle, waar de designs van de nieuwe tassen gecreëerd worden. Vervolgens gaan deze designs richting India om daar in de vorm van monsters geproduceerd te worden. Deze monsters worden in een van onze monsterafdelingen met de hand gemaakt. De mensen die voor ons werken zijn erg toegewijd aan de collectie van Burkely en zijn al jaren in staat om met hun expertise precies te creëren wat wij zoeken. Zodra de samples in Goirle terecht komen, worden zij besproken met het team. Zo worden de eerste stappen gezet naar een geheel nieuwe collectie van Burkely.

   Meerdere malen per jaar worden de fabrieken in India bezocht. Dit met het oog op het bereiken van een prachtige collectie en om te kijken waar nog een extra finishing touch gegeven zou moeten worden. Deze stappen samen maken het mogelijk om elk seizoen een nieuwe en verrassende collectie te creëren, zodat onze consument elk seizoen kan genieten van zijn of haar Burkely.

   Geef een reactie

   Hipperz 9,4 / 10 - Reviews @