The Chesterfield Brand tassen - Hipperz - Een passie voor tassen
 • Je tas op werkdagen voor 18:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd!
 • Gratis verzending & retour vanaf €50,- *
 • Achteraf betalen!

9.4

  The Chesterfield Brand tassen

  The Chesterfield Brand tassen

  0 Producten


   Seen 0 of the 0 products

   The Chesterfield Brand

   The Chesterfield Brand staat garant voor een hele goede eigentijdse tas met een mooi ontwerp en gemaakt van lekker soepel leer. Daarom bevelen we je een tas of portemonnee van The Chesterfield Brand van harte aan! Het is een fantastisch gevoelsproduct. 

   Chesterfield tassen en portemonnees zijn stuk voor stuk prachtig. Gemaakt van full grain leather ofwel volnerf leer van hoge kwaliteit van het rund. Zoals de Engelsen het mooi zeggen: Full grain leather is the highest quality grade of leather money can buy.

   Shop The Chesterfield Brand bij Hipperz

   Bij Hipperz vind je van The Chesterfield Brand een ruim assortiment, waaronder:

   Voor modebewuste dames en heren. Dit merk heeft een uitgebreide collectie in verschillende soorten leer en maakt de tassen en portemonnees in mooie diepe kleuren. Van cognac, bruin, zwart, antraciet, navy tot taupe. Zo past je tas bij elke outfit, van chique tot sportief. En maakt het helemaal af. Door verschillende bewerkingen van het full grain leer komt het leer telkens weer anders tot zijn recht. Wat dacht je van Soft Class Leather, High Veg Leather en Antique Leather? En dit is nog maar een kleine greep uit alle leersoorten die Chesterfield in zijn assortiment heeft.

   Kernwaarden The Chesterfield Brand

   The Chesterfield Brand besteedt aandacht aan betere arbeids- en leefomstandigheden in de mode industrie. Ze wil alle mensen die werkzaam zijn in de keten van productie tot verkoop mee laten profiteren. Hiermee zetten ze een nieuwe industriestandaard neer. En door het tonen van integriteit, openheid en eerlijkheid hopen ze andere spelers in de mode industrie te inspireren om hetzelfde te doen.

   Hoogwaardige producten voor redelijke en betaalbare prijzen. Daar staat Chesterfield garant voor. Daarnaast staat gelijkwaardigheid en eerlijkheid hoog in het vaandel. Materialen en grondstoffen worden verkregen en verwerkt met respect voor mens en natuur. Persoonlijk ziet Chesterfield erop toe dat alle fases in de productie worden uitgevoerd naar de Europese norm.

   Betaalbaarheid en kwaliteit van onze producten waarborgen we door alle processen in de logistieke afhandeling in eigen beheer te houden. Door deze manier van werken is The Chesterfield Brand ervan overtuigd dat ze hun eigen community kunnen uitbreiden en dure reclame inspanningen niet nodig zijn. Met als fantastisch eindresultaat: u als klant koopt een prachtig Chesterfield product zonder daar teveel voor te betalen. Het ultieme doel van The Chesterfield Brand: “Laten zien dat succes, eerlijkheid en kwaliteit betaalbaar kunnen blijven”.

   Geef een reactie

   Hipperz 9,4 / 10 - Reviews @