Xworks tassen - Hipperz - Een passie voor tassen
 • Je tas op werkdagen voor 18:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd!
 • Gratis verzending & retour vanaf €50,- *
 • Achteraf betalen!

9.4

  Xworks tassen

  Xworks tassen

  0 Producten


   Seen 0 of the 0 products

   Oer-Hollandse Xworks tassen

   Xworks is bekend van de tassen die in Sprang-Capelle in Brabant worden ontworpen en met de hand gemaakt. Het is een oer-Hollands product met een ambachtelijke kwaliteit voor de vrouw die zich bijzonder mag voelen.

   in 2003 startte Edwin Hendriks het bedrijf Xworks, destijds gespecialiseerd in het vervaardigen van leren riemen. Deze worden nog steeds gemaakt, maar de laatste jaren timmert Xworks met zowel het bedrijf als het merk aan de weg met stoere damestassen. Een eigen stijl die steeds meer vrouwen aanspreekt door de kernwaarden: oer-Hollands, authentiek, handgemaakt, kwaliteit en uitstraling.

   Het  product staat, maar aan de naam en bekendheid van Xworks wordt blijvend gewerkt. Ze hebben een sterk verhaal! In de afgelopen crisisjaren bleef Xworks in Nederland produceren, veel mensen geloven niet dat zij alles hier maken, de ambacht uit Nederland lijkt verdwenen. Daar wil Xworks wat aan doen, ze zijn er trots op en ze vertellen graag hun verhaal.

   Kenmerkende Xworks tassen

   Een paar jaar geleden zijn ze begonnen om het kruis uit het Xworks-logo als de wieken van een Hollandse molen te presenteren. Het hangt aan alle artikelen. Dat is een schot in de roos, het is heel herkenbaar. Als consumenten of winkeliers Xworks willen vinden op internet, zoeken ze niet meer in eerste instantie naar tassen, maar naar Xworks. Er wordt erg veel energie gestoken om vindbaar te zijn en herkenbaarheid te kweken. Voor de retailer doen ze dat door aanwezig te zijn op verschillende lerderwaren, vak- en ook lifestyle beurzen. Xworks is altijd al gedistribueerd via met name modezaken en de laatste jaren zijn daar gelukkig ook de lederwarenzaken bij gekomen. Dat heeft de groei een boost gegeven, ze hebben nu rond de 250 verkooppunten in Nederland.

   Alles staat en valt bij het product, omdat ze in Nederland produceren en goede Nederlandse lederkwaliteiten gebruiken, Xworks bevindt zich wat betreft het prijsniveau in het midden- tot hoge segment. Xworks vindt dat hun product met dat kwaliteitsniveau en honderd procent ‘made in Holland’ echt uniek is. 

   Klantenservice staat bij Xworks heel hoog aangeschreven, ze hebben een medewerker die zich er dagelijks mee bezighoudt. Niet alleen voor de consument maar ook vooral richting de retail. Zij denken dat dit Xworks kracht is.

   Xworks tassen zijn een ambachtelijk product

   Xworks produceert exclusieve tassen kenmerken zich door stoere details; de naden zijn aan de buitenkant gestikt, ze zijn uitgevoerd in Nederlands nerfleer in A-kwaliteit en dat wordt steeds mooier in gebruik. Door de kleine oneffenheden in het leer is de look heel authentiek en ook daarom gebruiken we geen felle kleuren maar natuurtinten. Voor de accessoires zoals ritsen en beslag wordt alleen oud zilver gebruikt, geen nikkel of goudkleurig metaal. De stijl is niet gelikt maar stijlvol en stoer. Ze noemen het ‘perfectly imperfect’. Dat is de handtekening van Xworks – met het molentje voor herkenbaarheid. Elk product is uniek, eigentijds, handgemaakt en oer-Hollands!

   Xworks tassen kopen bij Hipperz.nl

   Ben jij overtuigd van dit prachtige merk? Bestel dan snel een prachtige Xworks tas online en ontvang hem morgen nog in huis. Ben je toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens de volgende merken: Chabo Bags, Elvy Bags, Daniele Donati

   Wij zijn officieel dealer van al onze merken die wij hebben in ons assortiment. Hiermee ben je verzekerd van de officiële garantie voorwaarden.

   Geef een reactie

   Hipperz 9,4 / 10 - Reviews @