Slimme Tips voor Schooltassen Opbergen thuis
 • Je tas op werkdagen voor 18:00 uur besteld, binnen 48uur geleverd!
 • Gratis verzending & retour vanaf €50,- *
 • Achteraf betalen!

9.4

  Schooltassen Opbergen

  Thuis komen van school met overal tassen is frustrerend. Maar, er zijn praktische opbergideeën. Ze helpen niet alleen bij het creëren van ruimte, maar maken schooltassen opbergen ook stijlvol. Een nette omgeving brengt rust, zeker tijdens schoolweken. Hier lees je hoe je opbergen thuis verbetert.

  Ontdek opbergoplossingen zoals Ikea Pax kasten. Ze zijn niet alleen voor de slaapkamer. In de garage maken ze een handige plek voor jassen, schooltassen en schoenen. Bij weinig ruimte is een zelfgemaakt bankje ideaal. Het biedt zitplek en opbergruimte voor schoenen en tassen.

  Ook in een huis met weinig ruimte kun je slim opbergen. Gebruik kinderkamer kasten ook in de hal. Ze houden rugzakken en spullen netjes. Een groot schoenenrek werkt goed voor schoenenfans. Zo blijft je huis altijd opgeruimd en gastvrij.

  Schooltassen opbergen: Creatief gebruik van beschikbare ruimte

  Het goed gebruiken van lege plekken is super belangrijk. Zo kun je je huis netjes en mooi maken. Verticale opslag en slimme meubels spelen een grote rol hierin.

  • Gebruik van verticale opslag zoals muurplanken en hangende organizers maximaliseert de ruimte en houdt de vloer vrij.
  • Multifunctionele meubels, zoals bedden met opbergboxen of banken met verborgen ruimtes, zijn ideaal voor het opbergen van schooltassen en andere benodigdheden.
  • Door het benutten van lege ruimtes onder trappen of in hoekjes, kunt u decoratieve opbergdozen plaatsen die zowel praktisch als aantrekkelijk zijn.

  Denk niet alleen aan meubels die je al hebt, maar ook aan nieuwe stukken. Deze kunnen speciaal voor opslag zijn, zoals zwevende nachtkastjes of ingebouwde kasten.

  OpbergruimteType meubelFunctie
  Bed met opbergboxenMultifunctioneel meubelOpslag van seizoenskleding en schooltassen
  MuurplankenVerticale opslagBoeken, decoraties, en kleine tassen
  Hangende opbergers achter deurBenutten van lege ruimteIdeaal voor jassen en schooltassen

  Deze oplossingen helpen niet alleen met het opbergen van je tassen. Ze maken je huis ook mooier, je leven makkelijker, en je huis gezelliger.

  Tassen opbergen ideeën voor een opgeruimde kinderkamer

  Elke ouder weet het: de kinderkamer ligt vol met tassen, speelgoed en boeken. Om alles netjes te houden, zijn goede opbergideeën nodig. Een slimme oplossing is een opbergkast voor kinderen. Deze kast zorgt niet alleen voor orde. Het biedt ook extra ruimte voor andere spullen.

  Opbergkasten hebben veel vakken. Perfect om schooltassen handig op te bergen. Elke tas krijgt zijn eigen plek. Zo vinden kinderen het makkelijker om hun kamer netjes te houden.

  Multifunctionele meubels zijn ook handig. Kijk maar naar de meubels van Firma Fiep. Ze zijn zitplek en werkplek in één. En ze hebben rolbakken voor extra opbergruimte. Deze meubels houden de kamer opgeruimd. Ze helpen kinderen ook om zelf hun spullen op te bergen.

  Opbergbakken en manden met labels zijn ook een goed idee. Ze maken het makkelijk om spullen netjes te ordenen. Met labels vinden kinderen snel wat ze nodig hebben. En ze leren hun spullen op de juiste plek terug te leggen. Dit houdt de kamer opgeruimd. Het leert kinderen ook om georganiseerd te zijn. Zo wordt de kinderkamer een fijne plek om te leren en te spelen.

  Hipperz 9,4 / 10 - Reviews @